Märkätilat

Helposti työstettävä
 

Siporex-tuotteet ovat kevyitä ja helposti käsiteltäviä. Ne ovat mittatarkkoja ja väliseinälaatat lisäksi pontattuja. Muuraus onnistuu siksi vaivatta myös ensikertalaiselta. Nurkat, läpiviennit ja muut erikoiskohdat on helppo rakentaa. Kevytbetonikiinnikkeillä onnistuu sekä kevyiden että raskaiden esineiden kiinnitys.

Kiinnikeoppaat

SeinäratkaisutKaarevia pintoja

Jos haaveissa on kaareva suihkuseinä tai vaikkapa pyöreä löylyhuone, on Siporex juuri oikea rakennusmateriaali. Kaariharkoista on helppo rakentaa näyttäviä märkätilaratkaisuja. Voit rakentaa Siporexista myös saunan lauderungon, pesuhuoneen suihkuseinät ja penkit.


Terveet rakenteet

Kivirakenteiden käyttö märkätiloissa on tehokas keino vähentää kosteusvaurioiden riskiä. Yksiaineinen Siporex-seinärakenne on kosteuden ja homeongelmien kannalta riskitön ratkaisu.


Kätevästi kaakeloitu

Kaakelit ja keraamiset laatat on helppo kiinnittää esimerkiksi WC-tiloissa käsittelemättömälle Siporex-pinnalle laattalaastilla. Pesuhuoneissa ja muissa vedeneristyksen vaativissa kosteissa tiloissa käytetään sertifioituja vedeneristyskäsittelyjä.

Märkätilasertifikaatti

 

Lisätietoa märkätilarakentamisesta:

Ardex

Henkel

Kaakelikeskus

Heikki Haru Oy

Kiilto

Bookmark and Share