Korjausrakentamisen ratkaisut

Siporex-tuotteet soveltuvat erinomaisesti korjausrakentamiseen. Keveys, paloturvallisuus, kosteudenkesto ja helppo työstettävyys ovat ominaisuuksia, jotka tekevät siporexista monipuolisen korjausmateriaalin. Tyypillisiä siporexin käyttökohteita korjausrakentamisessa ovat laajennukset ja lisä- kerrosten rakentamiset, märkätilojen uudistamiset sekä vanhojen kiinteistöjen käyttötarkoitusten muutosten yhteydessä esim. huoneistojen väliset seinärakenteet. 

Palamattomuus, kosteudenkesto, ääneneristävyys, keveys ja helppo työstettävyys ovat siporexin etuja korjausrakentamisessa.

Vanhojen rakennusten peruskorjauksessa on usein vaikea arvioida olemassa olevien rakenteiden kantavuutta. Siporex on kevyt kivimateriaali - 300-600 kg/m3 eli vain noin 20 prosenttia betonin painosta – joten Siporex-rakenne ei rasita runkorakennetta. Siporexista onkin moniin peruskorjauskohteisiin rakennettu kokonaisia lisäkerroksia kevyesti ja rakenteita rasittamatta.

Siporex on osoittautunut joustavaksi ja edulliseksi kivimateriaaliksi myös toteutettaessa rakennusten käyttötarkoituksen muutoksia: teollisuus- ja toimistotiloja asuinkäyttöön, teollisuustiloja liiketiloiksi ja ullakoita asunnoiksi

 

 

Bookmark and Share