Liike- ja hallirakentamisen ratkaisut

Siporex on perinteinen varasto- ja teollisuusrakennusten rakennusmateriaali. Massiivisena yksiaineisena kivirakenteena siporex kestää erinomaisesti varastoinnissa ja tuotannossa rakenteille syntyviä rasituksia. Erinomaisena materiaalina siporex eristää niin kylmää kuin lämpöä. Siporexista voidaan toteuttaa sekä puolilämpimiä että lämpimiä rakennuksia. Siporex-rakenteet luovat turvalliset ja toimivat tilat varastoinnille ja tuotannolle. Siporex seinä- ja kattorakenteet toimivat kaikkien runkorakenteiden kanssa.

H+H tarjoaa ammattirakentajille kilpailukykyisiä, ja helposti toteutettavia ratkaisuja, jotka soveltuvat erinomaisesti liikerakentamiseen. Yli 80 vuoden kokemuksella meillä on vahva näkemys ja ammattitaito myös liikerakentamisesta ja liikerakentamisen erityistarpeista.

Siporex soveltuu erinomaisesti liikerakentamisen runkoratkaisuihin. Massiivisia ja yksiaineisia Siporex-tuotteita voidaan käyttää sekä kantavissa että ei-kantavissa rakenteissa. Liikerakentamiseen soveltuvat Siporex rakenneratkaisut helpottavat ja nopeuttavat suunnittelua, valmistusta, kuljetusta, työmaalogistiikkaa sekä asennusta.

Rakennusprosessissa kiinnitämme erityistä huomiota materiaaliemme ja niiden tuotannosta aiheutuviin ympäristövaikutuksiin rakennuksen elinkaaren eri vaiheissa. Siporex -rakenteet ovat ekologisia ja pitkän elinkaaren omaavia, joiden energiatalous on kunnossa.

Referensseistä pääset tutustumaan liikerakentamiskohteisiimme

 

Bookmark and Share