Seinäratkaisut vahvalla prosessiosaamisella

H+H uskoo vahvasti siihen, että sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa tuo mukanaan pidemmälle kuin pelkkään yksittäiseen projektiin liittyvää lisäarvoa.

Ymmärtämällä asiakkaitamme, heidän paikallisia ja toimialan mukanaan tuomia haasteita, voimme olla osaltamme apuna näiden haasteiden ratkaisemisessa. Tämä tekee meistä hyvän yhteistyökumppanin ja yhden kontaktipisteen kumppanin jokaisessa seinänrakennusprojektissa.
 
Tiedämme, että oikean yhteistyökumppanin valinta sekä sisäseinäprojekteihin, että ulkoseinäprojekteihin on olennainen osa koko rakennusprojektia – se on päätös joka vaikuttaa koko rakennusprojektin onnistumiseen. Meillä H+H:lla on pitkä kokemus muurausprojekteista ja luonnollisesti omista materiaaleistamme, joten tätäkin kautta pystymme auttamaan asiakasta optimoimaan rakennusprojektinsa.
 
Prosessiosaamisemme ja laajan ympäristöllisesti kestävän tuoteperheemme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme ajallaan toimitetut projektit, sekä kustannustehokkaat tuotteet ja huippulaatuiset lopputulokset.

Oli kyseessä sitten suunnittelu-, jakelu- tai rakennusvaihe, H+H yhteistyön kautta hyödyt ammattimaisesta ja luotettavasta kumppanista, joka pystyy olemaan apunasi jokaisessa rakennusvaiheessa.
 
Me H+H:lla olemme PARTNERS IN WALL BUILDING®

 

Marko Saarinen

Sales Manager
puh. +358 44 757 3299